FAQ

Care este perioada de desfășurare a concursului?
Ediția a XI-a a concursului iTEC se va desfășura în perioada 8 - 10 decembrie 2017. Probele de Algoritmică, respectiv Graphic Design, vor avea loc sâmbătă, 9 decembrie, iar celelalte probe, de tip maraton, se vor întinde pe durata întregului week-end (48h).
 
Unde se va desfășura concursul?
În Timișoara, locația exactă va fi anunțată în curând.
 
Cine poate participa la concurs?
La orice probă pot participa atât elevi de liceu, cât și studenți. Este recomandat, dar nu obligatoriu, ca elevii să fie din clasele a 11-a sau a 12-a. Important! Echipa iTEC își rezervă dreptul de a nu mai accepta înscrieri după ce posibilităţile de cazare sunt depășite.
 
Cum pot să mă înscriu?
Înscrierile se fac online, pe site, în perioada 6-27 noiembrie. Atenție! Dacă vei rata perioada de înscriere, nu vei mai putea participa la concurs.
 
Pot participa la mai multe probe?
Poți participa la Algoritmică, Design și o probă de tip maraton, pe propria răspundere, având în vedere că se desfășoară în paralel.
 
La concurs voi participa individual sau în echipă?
La probe se poate participa individual sau în echipe de maxim 2 persoane, în funcție de proba aleasă. Citește descrierea fiecărei probe pentru mai multe detalii!
 
Ce surse de documentație putem folosi?
Pentru proba de Algoritmică, nu sunt permise surse de documentație personale, sau accesul la internet. Pentru celelalte probe puteți folosi orice documentație doriți, pe lângă cea pusă la dispoziție de organizatori, și pe lângă suportul tehnic oferit de compania parteneră în cadrul probei.
 
Trebuie să plătesc o taxă pentru a participa la concurs?
Nu, participarea este gratuită.
 
Am nevoie de acte doveditoare pentru a mă înscrie?
Vei avea nevoie doar de carte de identitate şi carnet de student/elev ștampilat la zi pentru participarea efectivă la concurs.
 
Dacă am o problemă sau o întrebare cui mă adresez?
Ne găsești la sediul Ligii AC din corpul Electro (Timișoara, bvd. Vasile Pîrvan nr. 2), sala A021, la numărul de telefon: 0256 403 286, ne poți trimite un e-mail la adresa itec@ligaac.ro, sau poți completa formularul de contact.
 
Care sunt probele la care pot participa?
Ediția 2017 a proiectului iTEC propune următoarele probe:
Citește descrierea fiecărei probe!
 
Cine va asigura cazarea și masa?
Liga AC va asigura cazarea pentru participanții ce nu sunt din Timișoara. De asemenea, Liga AC va oferi și masă tuturor participanților, cu excepția celor din Timișoara care nu participă la una dintre probele de 48 de ore.
 
Ne va întâmpina cineva când vom ajunge în Timișoara?
Veți fi contactați de către noi, pentru a vă întâmpina și pentru a vă conduce la locurile de cazare.
 
Îmi poate fi decontat transportul până în Timișoara?
Nu, va trebui să îți asiguri transportul.
 
Când voi afla programul?
Programul concret va fi trimis pe mail, cu câteva zile înainte de începerea concursului, fiecărui participant înscris, și anunțat pe site și pagina de Facebook.
 
Cum pot fi la curent cu ultimele noutăți din cadrul proiectului?
Noutăți din cadrul proiectului poți afla accesând site-ul, pagina de Facebook, sau completând formularul de abonare cu adresa ta de mail.